Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dějiny lidstva

Dějiny lidstva nebyly, nejsou a nikdy nebudou dějinami Židovského národa.  Den Obětí holocaustu a předcházení zločinům proti lidskosti je špatně nastavený už jen dle názvu.

Lidstvo. Dějiny lidstva. Co se v nich objevuje neustále. Války. Likvidace národů. Zkrátka každé zvíře hájí své teritorium. Dokud to zvládá, má jej. Když zeslábne podlehne silnějšímu soupeři.  O tom je historie lidstva. Silnější vyhrává. Jako v říši zvířat.

Nemůžeme dějiny 2.světové války nazvat jen likvidací židovského národa. Během 2 světové války byly likvidovány i jiné národy.  Vše se dělo v principu My jsme národ vyvolený.  To říkal Hitler. Ale vždyť to samé říkají Židé, My jsme národ vyvolený Bohem. 

Tohle BŮh nikdy nemohl řici. Označit někoho za národ vyvolený.  To jsou pouze slova pro židovský národ. Ne pro veškeré lidstvo. A lidstvo, díky Bibli uvěřilo této lži. 

Historie lidstva. Kolik národů Židé zlikvidovali při cestě do země zaslíbené.?  Vždyť to byla genocida. Kolik národů zlikvidoval Čingischán. To byla genocida.  Kolik národů zlikvidoval bílý člověk při obsazování ameriky. To byla genocida původního obyvatelstva.  A taková genocida se děje neustále. Búh s tím nemá nic společného. Silnější vyhrává.

Tak proč je nám 2.světová válka v konečném důsledku prezentována jen jako likvidace židovského národa? Vždyť by došlo k likvidaci i jiných národů. 

Označíme snad vyvraždění Slavníkovců Přemyslovci za genocidu? Za čin proti lidskosti? Ne.

Tak proč je nám historie druhé světové války jednostranně předkládána jako likvidace židovského národa? Kdo ta to může? Vždyť Hitler by následně likvidoval i jiné národy. Je jedno, kým začnete.

A jsme opět u otázky preferování Židovského národa. A Bible.

Chce - li se lidstvo pohnout dál, musí se zbavit ze svého učení části Bible zvaný Starý zákon. To je historie Židů. Ať se s tím srovnají jak chtějí.  To je jejich problém.  My máme svoji historii, své vyvolené, své bojovnîky, své vyvolené. Jsme součást českého národa. Národa, který měl svoji duchovní cestu. Ta cesta také směřovala k poznání.  Než nám byla naše cesta zakázána tzv cestou Bible. 

Jsem pro Mezinárodní den proti lidskosti, ale nemůžu ten den dát dohromady se Dnem oběti holocaustu. Opět tím totiž preferuji jeden národ. A pokud nám bude druhá světová válka předkládána jen jako Den oběti holocaustu, tzn obětí židovského národa, tak zapomínáme na všechny ostatní, kteří zemřeli. Nemůžeme 2 světovou válku přetavit jen do boje Hitlera proti Židům.

Na závěr otázka dle Starého zákona :Kolik národů Židé zlikvidovali při cestě do země zaslíbené. Vždyť to lze také označit slovem genocida.  A to nám nevadi? To je normální?

Jak  snadno se necháme ovládat. Jak snadno se necháme zmanipulovat.  Přestali jsme hledat. Jen neustálé hledání nás dovede k poznání. Otázky. Odpovědi. Ale ne odpovědi, které nám někdo dá a my je přijmeme.  Jen odpovědi, které  jsme sami nalezli.

A má odpověď zní: Historie lidstva je historie válek a vyvražďování. A soustředění se pouze na jeden národ, je cesta do pekla. Tudíž Den holocaustu je nepodstatný. Jen se snaži potvrdit nadřazenost Židovského národa, kterou jim řekl sám Bůh. 

I se mnou mluvil Bůh. A řekl mi snad, že jsem  nadřazený. Ne. V podstatě mi nakopal prdel. Dělal jsem ve svém životě věci, se kterými jsem vnitřně nesouhlasil. A tak se mnou promluvil. Byl to hlas v prostoru. Jsem snad schizofrenik?   Podle psychiatrú ano. Ale vždyť  Bible je plná hovorů s Bohem. A jsou to dnes svatí muži. Pokud jsem blázen já, je blázen i Mojžíš.

A tak se musíme dívat na historii. Problém lidstva je, že převzalo do svého života nadřazenost židovského národa. A tím se jeho myšlení přestalo vyvíjet. Nechme Bibli Židům a sami hledejme svou cestu poznání. Pokud kráčíme po cestě, která nás nenaplňuje, jdeme do pekla. Musíme kráčet svou cestou a ne cestou někoho jiného. 

A to snad stačí.

 

 

 

 

 

Autor: Petr Šimík | pondělí 27.1.2020 11:21 | karma článku: 14,61 | přečteno: 560x
  • Další články autora

Petr Šimík

Brexit je jedna bitva, válka začíná

Evropa a její osud je dost problematický. A zánik Evropské unie je cesta špatným směrem. Pokud se rozdělíme na pidistátečky jen kvůli národnostnímu egu, je to špatně. Pořád jsme neprozřeli a spíme.

1.2.2020 v 17:30 | Karma: 0 | Přečteno: 114x | Diskuse| Ostatní

Petr Šimík

Hrdost nebo pýcha

Hrdost. Pýcha. Dvě vlastnosti, kterých se člověk zřejmě nikdy nezbaví. Obě jsou založené na stejném pocitu, ale zatímco hrdost nás může posunout dál, tak pýcha předchází pád.

30.1.2020 v 18:45 | Karma: 0 | Přečteno: 156x | Diskuse| Ostatní

Petr Šimík

O antisemitismu

Židé nemají právo si stěžovat. Už tak jsou protěžováni. Aneb má odpověď panu Altmanovi na údajně nový holocaust. A jiným, kteří se tímto tématem zabývají.

22.1.2020 v 15:54 | Karma: 11,85 | Přečteno: 681x | Diskuse| Ostatní

Petr Šimík

AD ,, Chvála nerovnosti'' od pana Hinka

Nesouhlasím s tímhle hodnocením. V podstatě jen potvrzuje myšlení bílého evropana o nadřazenosti určité skupiny lidí. Jenže tahle planeta je zde pro všechny k užitku.

19.1.2020 v 11:20 | Karma: 7,41 | Přečteno: 448x | Diskuse| Ostatní

Petr Šimík

O Boží lásce

Máme tady nový rok. Rok 2020. Opět se stane hodně věcí. Dobrých i zlých. Jak pro koho. Vždy to záleží na vyhodnocení každého jednotlivce. Promluvme si tedy o hodně frekventovaném pojmu. O Boží lásce.

11.1.2020 v 8:19 | Karma: 5,86 | Přečteno: 146x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik