Diskuse

Je sen realita?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Asi bude shoda v tom, že je lépe být zdravý a při penězích. Za tím doskočí otázka - Zda se na peníze dívat jako na cíl, nebo prostředek života svého? Následně lze řadit i ty sny! Třeba zřídit nějakou firmu - Dát lidem příležitost a pak se dívat i na toho posledního zaměstnance, jako na svou vizitku! Oblažit jej nadzákonnou dovolenou, zkracovat mu pracovní dobu, zvyšovat mzdu a zajistit jeho důstojné postavení. To je přetavený sen v realitu. Většinou to dopadá tak, že člověk žije z neštěstí druhého - půjčuje mu prachy a daní zisky v Holandsku. Další zase objeví Perpetum mobile, že Dotační příjmy jsou vyšší - jako odevzdané daně! Pak se ani moc nespí, ani nesní! Není čas, je třeba konat a čelit obviněním ! ... :-)

0 0
možnosti
JV

Myslím, že by s nimi 99% lidu rádo měnilo.

1 0
možnosti
EH

To je jako v té anekdotě, kdy chudák dostal odměnu od pána a mohl si vybrat, co by chtěl. Vybral si snídani s pánem. Těšil se na vybrané lahůdky, jenže dostal neochucenou kaši, že by i doma měl lepší, protože pán zrovna léčil žlučník. ;-D

Nebo celebrity. Chtěly by peníze náležící ke statusu, ale bez druhé stránky - neustále obtěžování novináři a lidmi.

0 0
možnosti
PK

Je obdivuhodné, že vy víte, že oni vědi....

2 0
možnosti
PK

Od Babiše je to sen, od Kellnera knížecí rady:-)

1 0
možnosti
RE

Hlavní je přežít!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik