Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi jste si popletl "jedové" filmy. Film na toto téma s Josefem Vinklářem se jmenoval "Hadí jed". Ve filmu "Jako jed" hrál hlavní roli Zdeněk Svěrák a řešil úplně jiné problémy. Jinak Úsměvy smutných mužů jsem zatím neviděl, nemůžu hodnotit.

0 0
možnosti

Souhlasím plně s autorem článku. V léčebnách se snaží odstranit jen důsledek alkoholiků. Neřeší příčinu. Zavřít do Bohnic a za jedenáct týdnů vykopnout do stejného prostoru je o ničem. Proto je úspěšnost léčby 10%. Přítelkyně mi udělala arteterapii. Spočívá v úkolu, namaluj sám sebe. Z toho je možné zmíněnou příčinu nalézt. Má úspěšnost 70%. Prioritním předpokladem samozřejmě je, že dotyčný opravdu chce problém řešit a přizná si ho. Alkoholici držte se.:-)

0 0
možnosti

K tématu nemám co říct, alkohol v malých dávkách jen od října do března, jinak vůbec. Film, který jste v blogu uvedl ( Leaving Las Vegas ) se dá najít a stáhnout na ulozto.cz

0 0
možnosti

:-).......kdo tomu nerozumí, ať se do toho nepouští! Pravidelné pití přiměřeného množství alkoholu tělu prospívá! Jsem 38. ročník , beru jeden lék! Kdo v mém věku je tak na tom?

Doporučuji....prof. Šamánka a kardiochirurga Pirka, pořád ještě výkonného sportovce.

Už Kristus v Káni Galilejské měnil vodu ve víno, když svatebčanům došlo!

Nekuřte, nepijte alkohol a dožijte se sta roků. Tak to bohudík nefunguje. Znám spoustu lidí, (kdo by v tom věku neznal, ) kteří v životě nevykouřili cígo a v 35 umřeli na rakovinu plic! Také lidi, kteří považovali alkohol za jed a umřeli na ztučnění jater! !!

1 0
možnosti

P. prof. Šamánek je úžasná bytost. Kdyby bylo na světě takových více, hned by bylo veseleji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik