Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Bůh je axiom. Není to je prázdný pojem! Bůh je pro člověka potřebný axiom! Člověk je naprogramován k sebezničení a potřebuje přijmout spásu Ježíše Krista, pokud nechce skončit definitivně! Život na zemi může fungovat i bez člověka.

Dogma neposkvrněného početí Panny Marie není otázkou koitu Boha s člověkem. Neposkvrněné početí znamená, že Marie byla počata bez zátěže prvotním dědičným hříchem Adamovým.

Je krásné, jak autor zápasí s Bohem!

:-)

0 0
možnosti
JB

J46i85r36i 31B86o89r

10. 12. 2019 10:03

Zhoršuje se to.

0 0
možnosti
IV

Před Horníčkem to řekl Shakespeare.

0 0
možnosti
Foto

Náboženství vzniklo, když první podvodník potkal prvního hlupáka. :-/ A stále to sype a sype.

2 2
možnosti
Foto

Požívání cizích termitů je pro vás rizoto. Nejprve si, prosím, vygůůglujte, co se pod termínem neposkvrněné početí skutečně skrývá; a ano, netýká se to sexuality, netýká se to panenského početí, netýká se to biologie, netýká se to Ježíšova narození.

1 0
možnosti
Foto

Dovolil bych si připomenout, že Zeus měl podle řecké mytologie spoustu dcer. Je fakt, že s pozemšťankami měl převážně (ale nikoliv výlučně) syny, ale dohnal to spoustou dcer s milenkami z řad bohyň a nymf. Otázka "Proč nikdy nebyla Dcera Boha? " nedává proto u Dia smysl - chce vysvětlit něco, co o tomto Bohu neplatí.

0 0
možnosti
IV

Myslím, že krásná Helena byla Diova dcera.

0 0
možnosti
JP

J90i74r65i 78P44r69a74j50z

9. 12. 2019 22:49

Chápu to dobře .Vy jste nešťastný a stratil jste Boha.

0 0
možnosti

Ztratil Boha? Zápasí s Bohem! :-)

0 0
možnosti
JM

Nechapem jednu vec, preco by mal Jozef pri neposkvrnenom pocati panny Marie trpiet? Ide o to ze neposkvrnene pocata bola snad Maria, ak sa mylim opravte ma, dakujem

2 0
možnosti

Svátek Neposkvrněného početí Panny Marie je 8. prosince. Býval to zasvěcený svátek s povinností věřících účastnit se mše svaté a býval to i den pracovního volna. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik