Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88o94s35e96f 84P93o44t15r

12. 12. 2019 20:59

pane Šimík,

hlavně vy máte vymytý mozek, a to ne vymytý normálně, ale vymytý terorem marxismu-leninismu, jehož vymývání neznatelně pokračuje ve vymývání neomarxismem.

Pro neomarxismus je charakteristické, když už v totální revolucí nezvítězil, že bude rozkládat současnou evropskou a americkou civilizaci tzv. měkkými cíli. Jeden z nich je obviňování evropské civilizace z násilí, válek, vyhlazování ... jak dokládají vaše věty :" Vždyť údajní svobodní američané jsou jevropštï vetřelci. Vetřelci, kteří vyvraždili původní obyvatelstvo."

V tomto bodě lžete. Doložte jak vyvraždili původní obyvatelstvo! V Jižní Americe bylo původní obyvatelstvo zdecimováno evropskými nakažlivými chorobami, ale nikoliv úmyslně, ale neúmyslně. V severní Americe evropští osadníci sice bojovali s indiánskými kmeny, ale ne že by je vyvraždili. Důkazem toho jsou kvetoucí komunity indiánů v rezervacích.

Nakonec, bylo by proti lidské přirozenosti, kdyby vysoce technologicky rozvinutí Evropané nechali ladem ležet úrodnou půdu.

Původní obyvatelé, Aztékové byli známí tím, že kromě nesmyslně dlouhých kalendářů, chytali své sousedy a popravovali je vytržením ještě tepajícího srdce. Za den tak dokázali zlikvidovat až 20 000 lidí . Přítrž těmto primitivním jatkám udělali až španělští konkvistadoři.

Žijete ve falešném virtuálním světě, naplněn nenávistí ke své kultuře, to vás tak zničili ženský?

0 0
možnosti

Kdyz se zminujete o prvotnim hrichu, musite vedet ze zrovna toho byla Eva iniciatorkou! V tomto pripade muz uposlechl zenu, nikoliv tedy jak tvrdite, zena musi uposlechnout muze, casto az to byva obracene.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS