Diskuse

Dějiny lidstva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Kdybyste prostě napsal, že nesnášíte Židy, ušetřil byste si spoustu času.

Co se týče holocaustu a vyhlazování Židů či jiných národů - Norimberské zákony se týkaly především Židů. Židi, na rozdíl od příslušníků jiných národů, museli být označeni, Židi nesměli chodit po chodníku, do kina, vlastnit majetek... Transporty se také týkaly Židovského národa, tj., k tomu, aby byl člověk zařazen do transportu, stačilo být Židem. Nikoliv Čechem, Bulharem, Ukrajincem, Rusem.

Tak proto se připomíná holocaust. Zároveň nikdo nepopírá, že Hitler plánoval likvidaci i dalších národů. Naštěstí k tomu nedošlo.

A pokud jste křesťan, pak musíte vědět, že skrze vyvolený Židovský národ jsou vyvolení i křesťané, kterým se navíc dostalo daru vzkříšení skrze Ježíše Krista a jeho oběť na kříži.

Tak neplácejte nesmysly.

7 0
možnosti
ES

Vy byste mohl před osmdesáti lety psát do Árijského boje.

11 0
možnosti
Foto

Tak jsou to sice zmatky, ale myslím, že zpočátku vydávání by mu to otiskli. Pak už ne, hned na podatelně by ho zadrželi a šup s ním do transportu. Nějakej pisálek..... kdoví co se z něj ještě vylíhne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik